Salata de salată de salată cu sos italian cremos este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Această rețetă de la Foodnetwork necesită morcovi, maioneză, boia de ardei și smântână. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Sos De Salată Italian Cremos, Fără Grăsimi, Salată italiană de legume cu sos cremos de usturoi, și Salată de castraveți fără Gluten cu sos cremos de salată de mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pansament: tocați usturoiul cu un cuțit și apoi presărați aproximativ 1/8 până la 1/4 linguriță de sare pe el și zdrobiți-l într-o pastă cu o furculiță. Se toacă pătrunjelul, arpagicul și busuiocul foarte fin și se adaugă la usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Carne Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-un castron, combinați amestecul de usturoi, maioneză, smântână, parmezan, cayenne, boia și Worcestershire, gustând frecvent și ajustând condimentele după cum este necesar. Se răcește câteva ore înainte de servire. Subțire cu puțin lapte înainte de utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pentru salată: pentru asamblare, stratificați bucăți de salată iceberg pe un platou. În linii, așezați pe brânză rasă, morcovi mărunțiți și felii de castraveți și presărați semințele de floarea-soarelui deasupra.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maison De La Villette Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Maison De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei anumite acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.