Salată de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate
Salata de rucola cu ceapă caramelizată, brânză de capră și nuci confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 428 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Rucola Cu Ceapă Caramelizată, Brânză De Capră Și Confiate, fasole verde glazurată cu zahăr brun cu ceapă caramelizată, afine, nuci și brânză de capră, și Salată de sfeclă și brânză de capră cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Suplimente. Saut până la aur, aproximativ 18 minute.
Se presară cu oțet; se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați primele 4ingrediente într-o altă tigaie mare și grea.Aduceți la fierbere, amestecând. Se fierbe 1 minut.
Adaugănuci; se amestecă. Aruncați până când siropul formează glazurăpe nuci, aproximativ 3 minute.
Transferați piulițele pe foaia de folie și separați rapid piulițele cufurci. Mișto. Face înainte: se poate face 2 hoursahead.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați cuburi de pâine într-un castron mare.
Stropitcu ulei, aruncând constant pentru a acoperi uniform. Împrăștiați cuburile într-un singur stratfoaie de copt tăiată.
Se presara cu sareși piper.
Coaceți crutoanele până când sunt crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați pe foaie la temperatura camerei.
Îndepărtați uleiul și oțetul în micicastron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Așezați rucola într-un castron foarte mare. Dropin ceapa, se clatina pentru a distribui uniform.
Adăugați nuci, crutoane și brânză de capră. Aruncați cusuficient pansament pentru a acoperi ușor.