Salată de roșii și Scallion la grătar
Salata de roșii și Scallion la grătar este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, scallions, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Paste cu roșii la grătar și sos de Scallion, Creveți la grătar cu vinaigretă de slănină, roșii și Scallion, și Salată de porumb carbonizat, Scallion și roșii.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Frecați roșiile și ceapa verde cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți roșiile și ceapa verde la foc mare, rotind o dată, până când sunt vezicule, 1 minut pe parte; se transferă într-un platou.
Stropiți salata cu sucul de lămâie și uleiul de măsline, presărați brânza și serviți.