Salată de roșii și Mango cu vinetă Curry-portocalie
Salata de roșii și Mango cu vinaigretă Curry-portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pudră de curry, roșii, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Salată de pui și orez sălbatic cu vinaigretă de portocale-Mango, Salată De Mango Și Roșii Cu Sos De Curry De Busuioc, și Salată de Mango și slănină cu vinetă de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura la mediu și gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 25 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul, pudra de curry și sarea. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Împărțiți panele de roșii și fâșiile de mango uniform între 6 farfurii de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Stropiți uniform cu pansament; se presară cu mentă.