Salată de Quinoa, linte și feta

Salată de Quinoa, linte și feta
Salata de Quinoa, linte și feta durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, tarhon, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 148 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 100%. Rețete similare sunt Salată De Linte Cu Feta, Salată de linte cu struguri și Feta, și Salată de linte cu lămâie cu Feta.

Instrucțiuni

1
Gatiti quinoa intr-o tigaie mare cu apa clocotita timp de 10-15 minute pana se inmoaie, scurgeti bine, apoi lasati deoparte sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică, apoi gătiți șalota sau ceapa câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați tarhonul, amestecați bine, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
4
Se amestecă șalota înmuiată și tarhonul în quinoa răcită împreună cu lintea, castravetele, feta, ceapa de primăvară, coaja de portocală și sucul și oțetul. Aruncați bine împreună și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
LinteLinte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista