Salată De Pui La Grătar Cu Cireșe
Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 147 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, 2 lingurițe de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui La Grătar Cu Cireșe, Șalotă Și Rucola, Salată de Romaine la grătar cu cireșe, Fetan și nuci de pin prăjite, și Salată de pui cu nuci și cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, frecați 2 lingurițe de ulei peste pui.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați apa și următoarele 8 ingrediente (apă prin 1/8 linguriță piper) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Aranjați salata verde pe farfurii și acoperiți cu pui feliat, cireșe tocate și vinetă.
Garnisiți cu cireșe întregi, dacă doriți.