Salată de pui de vară cu ierburi de grădină

Salata de pui de vară cu ierburi de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cea mai bună salată de grădină de vară, Salată De Grădină De Vară, și Salată De Grădină De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un vas; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând bulion pentru o altă utilizare. Se răcește complet puiul.
Îndepărtați pielea de pui; aruncați pielea.
Scoateți puiul din oase; aruncați oasele și grăsimea. Tăiați puiul în bucăți de mărimea mușcăturii.
Combinați arpagicul și ingredientele rămase într-un castron mare.
Adăugați puiul; aruncați bine pentru a acoperi.