Reteta Salata de pui cu chimen si avocado se poate face în aproximativ 20 de minute. Acest fel principal are 782 calorii, 29G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,38 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, împachetați coriandru, pudră ușoară de ardei iute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de Quinoa și orez negru cu chimen și Avocado, Salată De Castraveți-Avocado Atkins Cu Sos De Chimen, și Salată de varză cu sos de Avocado și chimen.
Instrucțiuni
1
Amestecați uleiul și condimentele într-un castron mare, apoi folosiți amestecul pentru a acoperi puiul. Puneți puiul (fără ulei suplimentar) într-o tigaie mare antiaderentă timp de câteva minute pe fiecare parte. Aruncați roșiile în orice ulei condimentat rămas în castron, apoi adăugați-le în tigaie. Acoperiți și gătiți încă 5 minute până când puiul este fiert și roșiile sunt calde și încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, aruncați ceapa, salata verde, coriandrul și avocado în pansamentul Caesar și îngrămădiți pe un platou mare. Se acoperă cu pumni mici de fasole și se împrăștie cu roșiile. Feliați puiul cald și îngrămădiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată Caesar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.