Salată de pui și orez cu nuci de pin și lămâie
Salata de pui și orez cu nuci de pin și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 888 calorii, 44G de proteine, și 38g de grăsime per portie. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, piept de pui, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi stafidele de aur, puteți urma acest fel principal cu Mărul se sfărâmă cu stafide aurii ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Salată de pui cu dovlecei, lămâie și nuci de pin, Salată de pui cu dovlecei, lămâie și nuci de pin, și Pui de lămâie cu coacăze și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți nucile de pin într-un cuptor de 350 timp de aproximativ 8 minute.
Într-un castron mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună sucul de lămâie, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați uleiul încet, amestecând.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați mazărea; gătiți până abia se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură pliată sau o strecurătoare, transferați într-un bol mare.
Adăugați orezul în apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, reveniți la oală și acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 1/4 inch de apă la foc mic la foc moderat.
Se presară puiul cu sare și piper și se adaugă în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, întorcând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 12 minute.
Scoateți puiul, lăsați-l să se răcească ușor, apoi tăiați-l în bucăți de aproximativ 1/2 inci.
Adăugați nucile de pin, orezul, puiul, stafidele, căpșunile, pătrunjelul, coaja de lămâie și pansamentul în vasul mare și amestecați ușor pentru a amesteca.
Recomandarea vinului: ingredientele pot aminti Mediterana, dar această salată va cânta cu adevărat cu un riesling uscat din Alsacia, în nordul Franței. Aciditatea purificatoare a vinului și gustul delicat al citricelor și piersicii vor reflecta și contrasta perfect aromele și texturile de aici.