Salată De Porumb La Grătar Cu Roșii Cherry, Rucola Și Salată De Ricotta

Salata de porumb la grătar cu roșii Cherry, rucola și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână rucola, oțet de vin alb, ricotta salata și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orecchiette cu roșii Cherry, maghiran și salată de Ricotta, Salată de rucola cu Ricotta Salata, și Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar cu gaz la mediu sau pregătiți un foc de cărbune mediu-fierbinte.
Îndepărtați frunzele groase și exterioare ale cojii de porumb. Îndepărtați frunzele interioare, având grijă să le lăsați atașate de știulete.
Îndepărtați cât mai mult din mătasea de porumb și apoi pliați frunzele interioare înapoi peste porumb. Este bine dacă unele dintre sâmburi apar prin goluri în frunze. Odată ce focul este fierbinte, puneți porumbul pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, răsturnând des, până când coaja este foarte carbonizată și unele dintre sâmburi se rumenesc și se simt gătite atunci când sunt presate cu unghia, 10 până la 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Combinați șalota, șampania sau oțetul de vin alb și oțetul de sherry într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la macerat 20 de minute.
Bateți în ulei. Gustați și reglați condimentele; pus deoparte. Între timp, spălați și uscați rucola. Puneți-l într-un castron, acoperiți cu un prosop de hârtie umed și dați-l la frigider. Scoateți porumbul și ștergeți-l bine, asigurându-vă că nu se agață de el pete de coajă carbonizată sau mătase de porumb.
Tăiați sâmburii de pe știulet și puneți-i într-un bol mare de salată.
Tăiați fiecare roșie cherry în jumătate de la tulpină până la vârf și puneți-o deoparte (nu dați la frigider).
Se toarnă o parte din vinetă peste porumb și se aruncă bine. Aruncați ușor rucola și roșiile, stropiți cu vinaigreta rămasă și condimentați cu puțină sare și piper. Zdrobiți salata de ricotta peste salată și serviți.
pe baza a opt porții, calorii
4, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
16, Grăsimi Polinesaturate