Salată De Porumb Carbonizată

Salată De Porumb Carbonizată
Salata de porumb carbonizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 202 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți roșii de struguri, urechi de porumb pe știulete, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Porumb Carbonizată, Salată de porumb carbonizată sau Salsa, și Salată de porumb, Scallion și roșii carbonizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Tăiați urechile de porumb, rotindu-se pe toate părțile, în tigaia uscată până se înnegresc ușor și se carbonizează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lăsați să se răcească, apoi scoateți miezurile din știulete cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați fasolea neagră, roșiile, orezul, ceapa roșie, ceapa verde, usturoiul și porumbul răcit într-un castron mare. Aruncați cu vinetă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista