Salată de porumb și roșii
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de porumb și roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. O porție conține 144 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare și piper, oțet de vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Porumb Cu Roșii, Salată De Porumb Și Roșii, și Salată De Porumb Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați ceapa în ulei de măsline până se limpezește, 5 până la 7 minute.
Adăugați porumb și amestecați adesea doar până se înmoaie pentru a mușca, 5 până la 6 minute.
Se toarnă amestecul într-un castron larg de servire și se amestecă roșiile, busuiocul și oțetul.
Se adaugă sare și piper după gust.
Presărați brânză de capră peste salată; serviți cald sau la temperatura camerei.
Tăierea sâmburilor: o spiculă medie de porumb cântărește de la 10 la 14 uncii și produce aproximativ 1 cană de sâmburi. Pentru a le îndepărta, cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați și aruncați capătul tulpinii fiecărei urechi până la începutul miezurilor. Scoateți și aruncați cojile și mătăsurile; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală, tăiați sâmburii aproape de știulet.