Salată de portocale și migdale

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene fără gluten, fără lactate, paleolitice și lacto-ovo în cutia ta de rețete, Salata de portocale și migdale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 1,29 USD per porție , primești un aperitiv pentru 4 persoane. O porție conține 312 calorii , 3 g de proteine și 19 g de grăsimi . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. Un amestec de portocale Navel, sare și piper, inimi de salată romană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 76% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salată de avocado și portocale cu dressing de portocale și ghimbir , Prăjitură marocană cu portocale și migdale și Prăjitură de migdale cu marmeladă de portocale .
Instrucțiuni
Aranjați salata verde tocată pe un platou. Tăiați o felie subțire de coajă de portocală, până la pulpă, de pe partea de sus și de jos a portocalei. Așezați portocala în poziție verticală și tăiați fâșii din coaja rămasă, lucrând de sus în jos în jurul portocalei.
Tăiați fiecare portocală în jumătate pe lungime. Tăiați jumătatea de portocale în formă de lună de jumătate. Aranjați feliile de portocale în jurul salatei romane tocate. Prăjiți ușor migdalele într-o tigaie mică la foc mediu sau într-un prăjitor de pâine sau într-un cuptor convențional. Presărați deasupra salatei romane și portocalelor migdale prăjite și tarhon tocat.
Într-un bol mic, combinați mierea, oțetul, sucul de portocale și muștarul cu un tel. Adăugați uleiul în jet, continuând să amestecați dressingul pentru a-l omogeniza.
Turnați dressingul uniform peste întregul platou de salată, într-un jet lent și subțire. Condimentați salata cu sare și piper. Salata este frumoasă așa cum este, fără a o amesteca.