Salată de porc și spanac glazurată cu miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de porc și spanac glazurată cu miere. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.53 pe portie. O porție conține 431 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, sos de vinaigretă balsamică, frunze de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate cu miere și salată de roșii, Somon glazurat cu miere-soia cu spanac și ardei, și Filet De Porc Glazurat Cu Miere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Amestecați pansamentul, mierea și rozmarinul într-un castron mediu cu microunde; periați 1 lingură. pe carne în tigaie superficială. Puneți deoparte amestecul de pansament rămas.
Coaceți carnea 20 până la 25 min. sau până când se termină (160F).
Adăugați mere la amestecul de pansament rămas; aruncați pentru a acoperi. Cuptor cu microunde la înălțime 1 min. sau doar până se încălzește. Aruncați cu spanac într-un castron mare. Feliați carnea.
Adăugați la salată; aruncați ușor. Sus cu afine.