Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Picnic cu cinci fasole. Această rețetă servește 6. O porție conține 269 calorii, 17g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de oregano, fasole roșie închisă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Picnic-Salată Perfectă Cu Două Fasole, Salată de picnic Pastan și fasole, și Caserola De Fasole Picnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați o stropire generoasă de sare și fasolea proaspătă și gătiți până când fasolea este justtender, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Sare
3
Scurgeți fasolea într-un șuviu șișoc în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Scurgeți din nou șisetați deoparte.
5
Așezați fasolea proaspătă și conservată, ceapa verde, ardeiul gras,pătrunjelul, maghiranul și Vinaigreta de șampanie într-un vas mare și aruncați pentru a combina. Condimentați salata după gust cu sare,piper și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Fasole
Ardei Gras
Vinetă
șampanie
Sos Fierbinte
Ceapa Verde
Maghiran
Pătrunjel
Piper
Sare
6
Retipărit cu permisiunea de la Down Home cu Neelys de Patrick și Gina Neely, (C) 2009 Knopf