Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de pepene galben de vară cu Fetan și mentă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, năsturel, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de pepene galben și castraveți cu Feta, piper negru și mentă, Sărbătoriți vara cu salată de pepene verde cu mentă și Feta, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă.
Instrucțiuni
1
Așezați pepene galben și roșii pe un platou mare sau farfurii individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pepene Galben
2
Presărați brânză și năsturel uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Stropiți cu ulei de măsline și oțet; se presara cu menta. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)