Salată de Paste reci cu anghinare pentru copii (Pinninos kin Iscarzofa)

Salată de Paste reci cu anghinare pentru copii (Pinninos kin Iscarzofa)
Salata de Paste reci cu anghinare pentru copii (Pinninos kin Iscarzofa) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de anghinare pentru bebeluși, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Paste cu anghinare pentru copii, Mascarpone și alune, Anghinare pentru bebeluși umplute cu salată de Crab, și Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece.

Instrucțiuni

1
(Dacă utilizați inimi de anghinare congelate, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos și treceți direct la Pasul 7.) Umpleți un vas mare, nereactiv, pe jumătate cu apă și adăugați 2 linguri de suc de lămâie; pune deoparte.Lucrând cu 1 anghinare odată, tăiați treimea superioară cu frunze cu un cuțit zimțat. Scoateți frunzele exterioare întunecate una câte una pentru a dezvălui frunzele interioare galbene fragede. Tăiați fundul tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare CongelateInimi De Anghinare Congelate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați în jurul exteriorului anghinarei cu un cuțit pentru a îndepărta baza de frunze dură rămasă. Folosind un cojitor de legume, radeți pielea verde închis de pe tulpină, netezind marginile unde au fost atașate frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime prin frunze și tulpină. Folosind o lingură mică, scoateți ușor sufocul violet dur și puful găsit între frunze și tulpină; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați din nou fiecare anghinare pe jumătate pe lungime și puneți-o în apa de lămâie rezervată. Repetați cu anghinarea rămasă.Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos. Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți sferturile de anghinare din apa cu lămâie, aruncați-le în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera anghinarea în baia de apă cu gheață pregătită până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se scurge din nou și se usucă între prosoape de hârtie. Rezervați apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Așezați restul de 1 lingură de suc de lămâie, anghinarea gătită sau dezghețată, roșiile, busuiocul, pătrunjelul, usturoiul și uleiul de măsline într-un castron mare de servire, condimentați generos cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Transferați pastele în castron cu amestecul de roșii, adăugați ricotta salata și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după dorință.Asocierea băuturilor: Sibilla Falanghina Campi Flegrei, Italia. Falanghina este un soi antic de struguri găsit crescând pe versanții Stâncoși din sudul Italiei. Are note verzi, pe bază de plante, amestecate cu flori și fructe cu sâmburi moi. Toate acestea se reunesc în acest vin uscat, cu corp mediu, ceea ce îl face un exemplu excelent de struguri, precum și o potrivire bună cu această rețetă. Busuiocul și pătrunjelul din salată se vor juca cu afinitatea vinului pentru ierburi, în timp ce anghinarea se va îmbina cu verdeața sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vermut StropitorVermut Stropitor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
StruguriStruguri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista