Salată De Paste Italiene I
Salată de paste italiene s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 335 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, ardei gras, paste rotini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Paste Italiene, Salată De Paste Italiene, și Salată De Paste Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până la al dente, clătiți sub apă rece și scurgeți.
Într-un castron mare, combinați pastele, sosul de salată italiană, sosul Cezar, ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde și ceapa roșie.
Se amestecă bine și se servește răcit sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.