Cornbread salata Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 557 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 3 și costă $1.69 pe portie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, roșii cherry, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Salată De Panzanella Jalape Xico Cornbread, Salată De Fasole Neagră + Pâine De Porumb Panzanella, și Bere picantă și creveți cu unt + salată de Panzanella cu pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Aruncați ușor pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se pune într-un bol de servire și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pâinea de porumb. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica fină de fructe Riesling și un indiciu de bază de minerale din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales atunci când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.