Salată de pâine și varză la grătar cu ceapă roșie ,nuci și smochine, din inima farfuriei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pâine la grătar și salată de varză cu ceapă roșie, nuci și smochine, din inima farfuriei. Această rețetă servește 2 și costă 6,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1054 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți smochine, oțet balsamic, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați The Crisper Whisperer: varză înăbușită cu ceapă caramelizată, nuci și brânză albastră, Salată frisincrode cu Prosciutto, smochine prăjite și nuci, și Atac de cord pe o farfurie Alfredo + mănâncă gălbenușurile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați smochinele și tăiați-le pe lungime în aproximativ 5 pene pe fig.
Așezați-le într-un vas mediu și presărați cu sucul de lămâie sau lămâie. Aruncați ușor pentru a acoperi și puneți deoparte.
Radeți fâșii de parmezan din blocul de brânză, folosind un cojitor de legume robust. Vor urma panglici minunate de brânză. Pune deoparte.
Feliați pâinea în aproximativ o duzină de felii subțiri (ca în aproape transparente). Feliile mai mari dintr-o ciabatta pot fi reduse la jumătate pentru o manipulare și un consum mai ușor. Pune deoparte.
Țineți fiecare frunză de varză de tulpină și folosiți un cuțit foarte ascuțit pentru a elibera frunza de tulpină (este în regulă să lăsați partea îngustă a tulpinii care se amestecă în frunză mai sus). Faceți o grămadă de frunze, înfășurați-le strâns și tăiați transversal în benzi super-subțiri.
Transferați într-un castron mare cu apă rece și rotiți-vă pentru a curăța. Rotiți foarte uscat și transferați într-un castron mare. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare adâncă la foc mediu timp de aproximativ un minut.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia. Măriți focul la mediu-mare și adăugați ceapa și 1/8 linguriță de sare. Gatiti, amestecand si / sau scuturand putin tigaia, timp de 2 pana la 3 minute, sau pana cand ceapa devine stralucitoare si este inca aceasta parte a frageditatii.
Transferați ceapa fierbinte în kale în castron și amestecați puțin totul în jur, apoi întoarceți întregul castron de kale-plus-ceapă în tigaie. Se amestecă rapid-doar un minut sau cam așa ceva-la foc mediu-mare până când varza devine o nuanță și mai profundă de verde și se ofilește ușor.
Întoarceți totul în castron, aruncând restul de 1/8 linguriță de sare. Puteți adăuga o parte din brânză în acest moment, dacă doriți să se topească ușor.
Scoateți tigaia de pe foc, așteptați un minut sau două, apoi adăugați oțetul în tigaie (stați înapoi—va sfârâi), rotiți-o și turnați ce a mai rămas din ea în kale. (Se va evapora în cea mai mare parte.)
Fără a vă deranja să curățați tigaia, readuceți-o în aragaz la foc mediu. Așteptați încă un minut, apoi adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați feliile de pâine într-un singur strat și grătiți pe fiecare parte până când sunt ușor aurii și perfect crocante.
Transferați toasturile în kale, împreună cu smochinele și tot sucul lor și brânza rasă după gust. Aruncați rapid (nu este nevoie să uniformizați lucrurile), adăugând brânza rămasă și nucile pe măsură ce mergeți.
Serviți imediat, trecând o moară de ardei și oferind pene de lămâie sau lime pentru a fi îndreptate direct spre smochine.
Îmbunătățiri opționale: nu este o persoană fig? Puteți schimba într-un măr de toamnă clare, felii subțiri și suc de lămâie-udate. Mergeți într-o direcție complet diferită și înlocuiți felii sau bucăți dintr-o roșie de moștenire coaptă foarte dulce sau câteva pumni de roșii cherry foarte dulci și coapte.