Salată De Ouă Hummus

Salata de ou Hummus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 311 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți la îndemână semințe de țelină, sare și piper măcinat, hummus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până hummus ai putea urma acest curs principal cu Desert Hummus ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Rețete similare sunt Salată de pui la grătar marinată Hummus cu sos de Hummus-Salsa, Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, și Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă.
Instrucțiuni
Amestecați albușurile tocate, hummusul, semințele de țelină, sarea, piperul negru și sosul de ardei iute într-un castron. Se dă la frigider timp de 2 ore până peste noapte.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Hummus. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatory (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)]()
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.