Salată de orez brun și fasole neagră

Salată de orez brun și fasole neagră
Salata de orez brun și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 12 porții cu 224 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, orez brun, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Caldă De Orez Brun Și Fasole Neagră, Prăjituri cu fasole neagră și orez brun, și Orez brun și caserolă de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul brun, apa, uleiul de măsline și 1//2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Răzuiți într-un bol de amestecare, pufați cu o furculiță și refrigerați la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Amestecați verdeața de collard, fasolea neagră, mazărea verde, porumbul, ardeii verzi, măslinele și roșiile în orezul răcit până se amestecă uniform. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Collard GreensCollard Greens
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Mazăre VerdeMazăre Verde
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista