Salată de orez brun și fasole neagră
Salata de orez brun și fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 12 porții cu 224 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, orez brun, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Caldă De Orez Brun Și Fasole Neagră, Prăjituri cu fasole neagră și orez brun, și Orez brun și caserolă de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul brun, apa, uleiul de măsline și 1//2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Răzuiți într-un bol de amestecare, pufați cu o furculiță și refrigerați la temperatura camerei.
Amestecați verdeața de collard, fasolea neagră, mazărea verde, porumbul, ardeii verzi, măslinele și roșiile în orezul răcit până se amestecă uniform. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.