Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de năut-Feta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați năut, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de năut și Feta, Salată De Năut Feta, și Salată de năut, Fetan și Orzo.
Instrucțiuni
1
Amestecați năutul, ardeiul gras roșu, șalota, sucul de lămâie, uleiul de măsline și sarea kosher într-un castron mare. Îndoiți ierburile proaspete în amestecul de naut. Se acoperă cu brânză feta mărunțită chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Ierburi Proaspete
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat