Salată de mușchi de vită
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Salata de mușchi de vită ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 5,69 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 242 de calorii . Mergi la magazin și cumpără hrean, fripturi de mușchi de vită, zahăr și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 86% . Încearcă mușchi de vită Wellington , mușchi de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® și fripturi de mușchi de vită cu ciuperci rumenite și vinegretă de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mic, amestecați maioneza, muștarul, laptele, oțetul, hreanul, zahărul, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți și dați la frigider.
Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere 1,2 cm de apă.
Adăugați sparanghelul; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți sparanghelul și puneți imediat în apă cu gheață.
Scurgeți și uscați prin tamponare. Acoperiți și dați la frigider.
Frecați fripturile cu usturoi; aruncați usturoiul.
Presărați cu sarea și piperul rămase. Folosind un clește cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și ungeți ușor grătarul.
Frigeți fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la o distanță de 10 cm de foc, timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge gradul de copt dorit (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să arate 64°C; mediu, 71°C; bine făcut, 73°C).
Pe patru farfurii de servire, aranjați verdețurile, roșiile și sparanghelul. Tăiați carnea de vită felii subțiri; așezați-o peste salată.