Salată de mușchi cu sos de brânză albastră și cartofi prăjiți

Salata de salată cu sos de brânză albastră și cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 379 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, morcovi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați Salată de sfeclă și cartofi cu sos de brânză albastră și mărar, Salată De Verdeață Dulce Și Amară Cu Sos De Brânză Albastră Gorgonzola, și Salată dulce de pui Chili cu sos de fermă cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Înveliți cartofii prăjiți și friptura cu spray de gătit.
Așezați pe foi de copt separate și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Puneți cartofii prăjiți și friptura la cuptor timp de 20 de minute, întorcând cartofii prăjiți o dată, la jumătatea drumului. Friptura se face atunci când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 (mediu). Cartofii prăjiți trebuie să fie fragezi și crocanți.
Combinați iaurtul, brânza albastră și restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Aruncați salată, roșii și morcov împreună.
Tăiați friptura în fâșii. Aranjați salata uniform pe 4 farfurii și acoperiți cu friptură.
Stropiți pansament peste salată; se servește cu cartofi prăjiți dulci.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.