Salată de morcovi, mere verzi și mentă
Morcov, mere verde si salata de menta este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 92 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Dacă aveți suc de lămâie, măr Granny smith, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată Verde Cu Păstârnac Ras, Morcov, Măr Și Miere, Supă de morcov-mere condimentată cu mentă proaspătă, și Salată de morcovi cu portocale, măsline verzi și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Îndoiți o foaie completă de prosop de hârtie în sferturi și așezați-o într-un castron mic. Puneți iaurtul deasupra prosopului de hârtie.
Puneți-l la frigider timp de 20 de minute, astfel încât iaurtul să se poată scurge și îngroșa.
Într-un castron mic amestecați împreună iaurtul îngroșat și maioneza, până se omogenizează.
Bateți sucul de lămâie, oțetul și mierea.
Radeți mai întâi morcovii și apoi merele într-un robot de bucătărie.
Transferați-le într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de morcovi și se aruncă.
Se adaugă menta și se condimentează cu sare.