Salată de mere, pere și nuci
Salata de mere, pere și nuci este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 265 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 403 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mere, oțet de vin roșu, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pere și nuci cu vinetă de pere, Mere Pere Nuc Crocante, și Crumble de mere, pere și nuci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare amestecați împreună oțet, suc de portocale, coajă și stafide. Mere și pere de miez și cub.
Adăugați fructe și nuci într-un castron și stropiți cu ulei. Aruncați bine pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Se da la frigider cu 1 ora inainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Cycles Gladiator Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ciclurile Gladiator Chardonnay]()
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromaticele chiar sar din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe forepalat. Ripe, arome rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine de fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.