Salată de mere, pere și Cheddar de toamnă cu nuci pecan

Salata de mere, pere și Cheddar de toamnă cu nuci pecan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, pere bartlett, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de pere și mere cu Gruyere și nuci pecan prăjite, Salată de varză cu mere, pere și nuci pecan prăjite, și Salată de varză rasă și varză de Bruxelles cu măr, Cheddar ascuțit, nuci pecan și vinetă balsamică albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sucul de mere într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la aproximativ 3 linguri (aproximativ 10 minute).
Combinați sucul de mere redus, oțetul, uleiul, sarea și piperul, amestecând cu un tel.
Combinați verdeața, strugurii, mărul și perele într-un castron mare.
Stropiți cu amestec de suc de mere; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu brânză și nuci.