Salată De Mere-Mentă
Salata de mere-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 34 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Spanac Cu Mentă De Mere, Salată de morcovi, mere verzi și mentă, și Miel De Mentă Și Mere Cu Salată Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un castron de 4 până la 5 litri, amestecați sucul de lămâie cu 1 litru de apă. Clătiți merele, tăiați-le în jumătate și miez; feliați subțire pe lungime, apoi tăiați feliile în bucăți de mărimea chibritului. Pe măsură ce merele sunt tăiate, scufundați în apă de lamaie.
Scurgeți bine merele într-o strecurătoare; reveniți la castron.
Adăugați suc de portocale și ulei și amestecați ușor.
Chiar înainte de servire, adăugați frunze de mentă.
Se amestecă ușor și se adaugă sare după gust.
Așezați o frunză de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii de salată. Puneți salata de mere în mod egal pe frunzele de salată; garnisiți cu crenguțe de mentă.