Salată de mazăre de zăpadă cu sos de susan
Salata de mazăre de zăpadă cu sos de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.99 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de susan asiatic, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu creveți, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir-Susan, Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, și Salată De Tăiței De Susan Cu Mazăre De Zăpadă.
Instrucțiuni
Stivați mai multe mazăre de zăpadă și feliați pe diagonală în benzi late de 1/4 inch. Repetați pentru a tăia mazărea rămasă.
Într-un castron mare, bateți uleiul vegetal, sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul, zahărul și muștarul până se combină bine.
Adăugați mazăre de zăpadă feliată și 1 lingură de ceapă verde; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Chiar înainte de servire, salata de movilă pe un platou și se presară cu lingura rămasă de ceapă verde și semințele de susan.