Salată de mazăre balsamică

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata de mazăre balsamică ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 271 de calorii. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați maioneza, brânză feta, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. 51 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 86%. Încercați Salata de pui cu balsamic, legume și năut, Salata de mazăre galbenă cu vinaigretă balsamică Dijon și Salata de varză cu cireșe și mazăre cu vinegretă balsamică de curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mazărea într-o strecurătoare și treceți peste ele cu apă caldă până se decongelează.
Puneți într-un castron mare.
Prăjiți migdalele într-o tigaie la foc mediu. Apoi combinați cu mazărea.
Se amestecă ceapa, brânză feta și maioneza.
Se amestecă cu oțet balsamic și se condimentează cu piper. Acoperă și frigider.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Arboleda Chardonnay. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Arboleda Chardonnay]()
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay are o culoare galben deschis strălucitor și frumos și foarte parfumat la nas, cu o latură exuberantă care prezintă note pronunțate de fructe tropicale precum papaya, ananas și o atingere ușoară de pepene galben, împreună cu o latură mai complexă și subtilă care s-a dezvoltat. în butoi și amintind de alune, migdale și o notă de pâine prăjită. Gustul este cremos și lung, cu o aciditate delicioasă care conferă prospețime și tensiune. Acesta este un vin complex, plin de tinerețe și structură bună care duce la un final lung, toate promitând o longevitate excelentă în sticlă.