Salată De Mandioca Paraguayană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Mandioca paraguayană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ouă fierte, mandioca și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Porumb Paraguayană (Sopa Paraguaya), Minunat Pan De Carne-Paraguayan Meat Loaf, și salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mandioca, dovleacul și usturoiul într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 15 min. sau doar până când yuca și dovleacul sunt fragede.
Puneți amestecul de mandioca într-un castron mare de servire.
Adăugați ceapa; se amestecă ușor. Se toacă 1 din ouă.
Se adaugă în amestecul de mandioca împreună cu maioneza; se amestecă ușor până se omogenizează bine.
Tăiați oul rămas în pene; aranjați peste salată.