Salată De Linte Beluga
Salata de linte Beluga ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 319 calorii. Mergeți la magazin și ridicați linte beluga, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Linte Beluga, Orez Brun Crocant Și Salată De Linte Beluga Cu Vina De Căpșuni, și Salată de linte Beluga neagră cu ciuperci și vinaigretă de muștar / Hearty Feel Good Food pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați lintea cu usturoiul zdrobit, morcovul, ceapa galbenă și apa și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când lintea este doar fragedă, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți lintea și aruncați usturoiul, morcovul și ceapa.
Lasă lintea să se răcească ușor.
Între timp, prăjiți poblanos-urile peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne, întorcându-le de mai multe ori, până când sunt carbonizate peste tot.
Transferați-le într-un castron, acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați-le la abur timp de 15 minute. Curățați, miez și semințe poblanos, apoi tăiați-le în bucăți.
Într-o tigaie mică, gătiți chorizo la foc mare, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Scurgeți chorizo pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, combinați lintea cu poblanos, chorizo, ceapă roșie, ouă, coriandru tocat și usturoi tocat.
Adăugați sucul de lămâie și uleiul, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Presărați frunzele de coriandru deasupra și serviți.
Faceți înainte: componentele salatei pot fi preparate până la Pasul 3 și refrigerate separat peste noapte. Întoarceți lintea la temperatura camerei și reîncălziți chorizo înainte de a arunca cu ingredientele rămase.