Salată de linte și roșii
Salata de linte și roșii este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de spanac pentru copii, coriandru, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Încercați Salată de roșii și linte, Salată de linte de castraveți și roșii, și Salată de linte cu roșii și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți lintea urmând instrucțiunile ambalajului, scurgeți, clătiți bine, apoi scurgeți bine.
Între timp, amestecați sucurile de citrice, oțetul și un vârf de sare într-un bol de salată, apoi aruncați inelele de ceapă după câteva minute, acestea se vor înmuia și vor deveni roz.
Bateți împreună uleiul, chimenul, usturoiul și chutney-ul, apoi aruncați în ceapă cu lintea răcită, coriandrul, roșiile, spanacul și o mulțime de condimente.