Salată de linte și ierburi
Salata de linte și ierburi este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 7 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Linte Și Ierburi, Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, și Pui umplut cu ierburi cu ceapă caramelizată, linte și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra lintei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Așezați lintea într-un castron mare. Se amestecă ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin piper).
Adăugați oțet și ulei; aruncați bine.
Se servește la temperatura camerei.