Salată de linte și ierburi

Salată de linte și ierburi
Salata de linte și ierburi este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 7 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Linte Și Ierburi, Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, și Pui umplut cu ierburi cu ceapă caramelizată, linte și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra lintei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge bine.
3
Așezați lintea într-un castron mare. Se amestecă ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați oțet și ulei; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se servește la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista