Salată de legume cu semințe de susan

Salată de legume cu semințe de susan
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Salata de legume cu semințe de susan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 121 de calorii, 6 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, fulgi de pepepr, fasole verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: dressing pentru salată de semințe de susan, salată de pui cu legume și susan și prăjitură cu semințe de susan.

Instrucțiuni

1
Puneti fasolea intr-o cratita si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Într-un castron mare, combinați fasolea, mazărea, roșiile și ceapa. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul, usturoiul, sarea, fulgii de ardei roșu și muștarul; se toarnă peste amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presara cu seminte de susan; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista