Salată de legume
Salata Bar legume Se amestecă-fry este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, sos de prăjit, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Pui și Broccoli se amestecă, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in 1 cana de apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, în tigaie sau wok de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați conopida și morcovii; gatiti si amestecati 4 minute.
Adăugați broccoli; gatiti si amestecati 1 minut.
Adăugați 3 linguri de apă. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante.
Adăugați păstăi de mazăre, ardei gras și sos prăjit; gatiti si amestecati pana se incalzeste bine.
Se presară cu semințe de floarea soarelui.