Salată de Kale, Quinoa și Avocado cu vinetă de lămâie Dijon

Salată de Kale, Quinoa și Avocado cu vinetă de lămâie Dijon
Salata de Kale, Quinoa și Avocado cu vinaigretă de lămâie Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1228 calorii, 29G de proteine, și 82G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, castraveți, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată roșie de Quinoa, Kale, portocale de sânge și Pom cu vinetă de lămâie Meyer, Salată de pui cu căpșuni și Avocado cu brânză de capră prăjită crocantă și miere lămâie Dijon Vinaigrette cu semințe de Mac, și Salată de kale de pui Chili cu vinetă de scorțișoară Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți quinoa și 1 1/3 cană de apă la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți kale într-un coș cu aburi peste 1 inch de apă clocotită într-o cratiță. Acoperiți cratița cu un capac și aburiți kale până la fierbinte, aproximativ 45 de secunde; transferați pe o farfurie mare. Top kale cu quinoa, avocado, castraveți, ardei gras, ceapă roșie și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Brânză FetaBrânză Feta
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CastraveteCastravete
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul Dijon, sarea de mare și piperul negru împreună într-un castron până când uleiul se emulsionează în pansament; se toarnă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista