Salată De Grapefruit Jicama

Salată De Grapefruit Jicama
Salata de Grapefruit Jicama este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 106 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de grapefruit roz, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Grapefruit Și Jicama, Salată De Grapefruit Jicama Cu Fistic, și Salată De Grapefruit, Jicama Și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
2
Tăiați și aruncați pielea și orice fibre dure.
3
Tăiați jicama în bețe de dimensiunea chibritului de 2 până la 3 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
4
Clătiți feliile de ceapă cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Cu un cuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana de grapefruit. Peste un castron larg de servire, tăiați între membranele interioare de grapefruit și ridicați segmentele de fructe. Puneți fructele în castron. Strângeți membrana rămasă peste castron pentru a colecta sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scurgeți segmentele de grapefruit; economisiți 1/2 cană de suc și păstrați restul de băut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Combinați 1/2 cană de suc cu oțet, busuioc, usturoi și 1/4 linguriță de sare; reveniți la grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați jicama, ridichi și ceapă și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
JicamaJicama
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Coaja, groapa și felia subțire de avocado pe salata jicama. Se amestecă ușor și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
JicamaJicama
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista