Salată De Fructe De Mare La Grătar Nicoise

Salată De Fructe De Mare La Grătar Nicoise
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Salata de fructe de mare la grătar Nicoise ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 444 calorii, 17g de proteine, și 39G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de ulei de măsline, haricots verts, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Rețete similare sunt Salată Nicoise De Ton La Grătar, Salată Nicoise cu pește la grătar, și Salată De Ton Ni Unixcoise La Grătar.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună, cu excepția uleiului, până se omogenizează. Se strecoară încet în uleiul de măsline și se amestecă până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Ungeți tonul, creveții și scoicile cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați tonul la RAR, grătați creveții și scoicile de mare până când sunt fierte, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Legume: Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți ardeii și dovleceii cu ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați fiecare timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați fasolea verde și roșiile în boluri. Aruncați fiecare cu 2 linguri de vinetă și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aliniați 8 farfurii cu salata de frunze roșii. Pe fiecare farfurie aranjați 2 scoici, 3 creveți și 1 bucată de ton. Împărțiți dovleceii, fasolea, ardeiul prăjit, roșiile și măslinele printre farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Frunze RoșiiSalată De Frunze Roșii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Stropiți pansamentul rămas peste salată.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista