Salată de friptură și Ratatouille la grătar cu vinetă de busuioc-usturoi

Salata de friptură și Ratatouille la grătar cu vinaigretă de busuioc-usturoi este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână dovlecei, piper proaspăt crăpat, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură La Grătar Și Salată De Roșii Cu Vinetă De Rom, Salată de friptură la grătar cu vinetă Worcestershire, și Friptură la grătar și salată de roșii cu vinetă de rom.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Presărați fileurile cu piper și sare și lăsați să stea 15 minute. Aruncați dovleceii, dovleceii și vinetele cu 3 linguri. Vinetă De Busuioc-Usturoi.
Fripturi la grătar, acoperite cu capac la grătar, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile și acoperiți cu folie de aluminiu.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, amestecul de legume la grătar, acoperit cu capac la grătar, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Adăugați jumătăți de roșii în ultimele 6 minute de timp la grătar și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie și se încălzește.
Tăiați grosolan legumele la grătar și aruncați împreună.
Tăiați friptura în felii subțiri. Fan romaine pleacă pe un platou de servire. Se acoperă cu legume la grătar și felii de friptură; stropiți cu cantitatea dorită de vinaigretă.
Notă:Am testat cu frunze organice de inimă Romaine.