Salată De Fasole Verde Și Feta

Salată De Fasole Verde Și Feta
Salata de fasole verde și Feta este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 20. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți env. asezonează amestecul de sos de usturoi cu brânză, fasole, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Feta Cu Fasole Verde, Salată de fasole verde cu Fetan și nuci, și Salată de fasole verde, nucă și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita 7 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Între timp, pregătiți sosul de salată conform indicațiilor pe pkg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Aruncați fasolea cu brânza, ceapa și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Adăugați pansamentul pregătit; se amestecă ușor.
5
Serviți imediat. Sau, acoperiți și refrigerați câteva ore sau până la răcire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista