Salată de fasole verde și creveți la grătar

Salată de fasole verde și creveți la grătar
Salata de fasole verde și creveți la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 391 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,61 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frigarui de lemn, creveți, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de creveți și fasole verde cu maghiran, Salată De Cartofi La Grătar-Fasole Verde, și Rețetă De Salată Verde Cu Creveți Și Muștar La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de lemn în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți, uscați și așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați creveții și Vinaigreta de busuioc de 3/4 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și răciți 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada. Înfășurați creveții pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
2 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
7
Scoateți creveții din frigarui; aruncați cu fasole verde, slănină, parmezan, migdale și restul de 3/4 cană de vinaigretă de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Fasole VerdeFasole Verde
VinetăVinetă
MigdaleMigdale
CrevețiCreveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Serviți peste pâine de porumb fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista