Salată De Fasole Albă Din Nordul Italiei Fără Gluten
Rețeta salată de fasole albă din nordul Italiei fără Gluten este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 80 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 301 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, pătrunjel, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Tort Alb Fără Gluten Cu Cremă De Unt Italiană De Bezea, Slow Cooker Northern White Bean Bacon Chowder, și Brownies De Fasole Albă (Fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de sticlă sau plastic, amestecați cu grijă toate ingredientele, cu excepția salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore pentru a amesteca aromele. Chiar înainte de servire, lingură pe salată, folosind lingura cu fante.