Salată de dovlecei de vară rasă cu chipsuri de Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de dovlecei de vară rasă cu chipsuri de Prosciutto. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 106 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de lămâie, prosciutto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Dovlecei De Vară Rasă, Salată Rotini, dovlecei de vară și prosciutto cu sos de rozmarin, și Squash de vară ras cu flori de Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți dovleceii și dovleceii în fâșii subțiri folosind un cojitor de legume. Aruncați semințele.
Așezați dovleceii și dovleceii într-un castron mediu și aruncați cu sare.
Combinați menta și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Se toarnă peste dovlecei și dovlecei; aruncă.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prosciutto; se sotează timp de 2 minute sau până când este crocant.
Așezați 3/4 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză; se presară uniform cu prosciutto.