Salată de curmale și pui

Salată de curmale și pui
Salata de curmale și pui este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 219 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curmale dezosate, sare, medjool și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Curmale Cu Spanac, Salată de curmale și țelină, și Salată De Curmale Congelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile din fenicul. Clătiți frunzele verzi cu pene; tăiați suficient pentru a măsura 2 până la 3 linguri și salvați alte câteva pentru garnitură. Aruncați frunzele și tulpinile rămase. Tăiați capătul rădăcinii, orice zone învinețite și fibrele grosiere din capul de fenicul. Clătiți capul și tăiați în felii subțiri de hârtie. Într-un castron, combinați frunzele tocate, feniculul feliat și puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați curmalele pe lungime în felii de 1/2 inch lățime; aruncați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
3
Adăugați curmale în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Clătiți mandarinele și tăiați-le pe jumătate transversal. Ream suc de la 1/2 fructe și se adaugă la castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați mandarinele rămase (inclusiv coaja) vertical în felii subțiri de hârtie, aruncând semințele; adăugați în castron, împreună cu oțet și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Presărați amestecul cu cayenne, amestecați ușor și lingurați pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
7
Garnisiți cu câteva dintre frunzele de fenicul verde rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista