Salată de Crab, porumb și roșii cu sos de lămâie-busuioc
Salata de Crab, porumb și roșii cu sos de lămâie-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 189 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,45 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată proaspătă de porumb și roșii cu pansament Balsamic de busuioc, Porumb la grătar și roșii-salată de ceapă dulce cu sos proaspăt de busuioc și brânză albastră mărunțită, și Salată de roșii, Avocado, porumb și busuioc cu vinetă balsamică de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați coaja, 3 linguri de suc și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel. Rezervați 1 1/2 linguri amestec de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați restul de 2 linguri de suc, porumb și următoarele 4 ingrediente (prin crab) la amestecul de suc rămas; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Porumb
Crabi
3
Aranjați 2 felii de roșii și 1/2 cană de roșii cherry pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Felii De Roșii
4
Stropiți aproximativ 1 linguriță amestec de suc rezervat peste fiecare porție. Completați fiecare porție cu 1 cană amestec de porumb și crab.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.