Salată de crab Dungeness și citrice de iarnă

Salată de crab Dungeness și citrice de iarnă
Salata de crab Dungeness și citrice de iarnă este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 256 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți grapefruit Rubin, bulion de pui degresat cu grăsime, oțet de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Crab Dungeness, Salată De Țelină, Fenicul Și Mere Cu Crab Dungeness, și Salată De Inimă De Palmier Cu Grapefruit Roșu Rubiniu Și Crab Dungeness pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați orezul și bulionul. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la foarte scăzut, acoperiți tigaia și gătiți până când lichidul este absorbit și orezul este doar fraged pentru a mușca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron larg, amestecați oțetul de orez cu zahărul. Când orezul este gătit, lingurați-l imediat în castron; se amestecă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
ZahărZahăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea până când este călduță sau mai rece, aproximativ 30 de minute. Sliver 1/3 cană de ghimbir murat și se adaugă, împreună cu ardeiul gras, la amestecul de orez. Se amestecă cu o furculiță pentru a slăbi boabele de orez și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Ardei GrasArdei Gras
BoabeBoabe
OrezOrez
4
Pe măsură ce amestecul de orez se răcește, cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja și membrana exterioară din grapefruit, apoi tăiați între segmente și membranele interioare pentru a elibera fructele; picătură într-un castron. Aruncați coaja și membranele. Sortați prin crab și îndepărtați și aruncați orice bucăți de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
FructeFructe
CrabiCrabi
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
5
Amestec de orez movilă în mod egal pe farfurii; se acoperă cu segmente de crab și grapefruit. Sucul de lingură din segmente de grapefruit și crema de susan se îmbracă uniform peste salate; garnisiți cu muguri de daikon și felii de ghimbir murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza De DaikonVarza De Daikon
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Semințe De SusanSemințe De Susan
CremăCremă
SucSuc
CrabiCrabi
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista