Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Crab. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 167 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, coajă de tei, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Salată picantă de crab și Avocado, Împachetări Cu Salată De Crab Albastru, și Crabul Mornay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați coaja de tei, sucul, uleiul, zahărul, sosul de pește, sarea și ardeiul roșu măcinat, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sos De Pește
Coaja De Tei
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Pentru a pregăti salata, așezați țelina și următoarele 4 ingrediente (prin carne de crab) într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
4
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; lingură 1 cană de salată în fiecare frunză.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.