Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de conopidă. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 38 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de chimen, ridichi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de conopidă și varză (tabouli de conopidă), Salată De Conopidă, și Salată De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați conopida, morcovii, țelina, ceapa verde și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Măsline întregi Coapte
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați toate ingredientele rămase; se toarnă peste legume și se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți câteva ore.